For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Digital markedsføring

Digital Markedsføring er uden tvivl allerede højt på din agenda, og du bruger uden tvivl allerede en lang række digitale medier og platforme. Men har du en digital strategi, der sikrer, at alle dine digitale platforme understøtter din virksomheds overordnede forretningsmål – og skaber de nok leads?

Er du usikker på, om du bruger dine ressourcer rigtigt på de forskellige digitale platforme og aktiviteter? Mange synes, de har mistet overblikket og sammenhængen, fordi udviklingen overhaler dem indenom. De er usikre på, om deres indsats på de sociale medier giver forretning til virksomheden. Om deres e-mail marketing holder gryden i kog og giver nok ordrer. Om website, landingpages og call-to-actions er optimeret til kundens rejse hen mod køb og loyalitet.

Relevans kan hjælpe dig med at samle de digitale tråde og give dig overblik. Vi udarbejder en digital strategi, som tager udgangspunkt i, hvad dine kunder skal opleve, når de besøger din hjemmeside, sociale medier og øvrige digitale platforme. Og vi sikrer dig at dit samlede setup giver dig de leads, du har brug for.

Vil du høre, hvordan du kan få flere leads og mere salg ud af dine digitale platforme, så kontakt gerne Lasse Hinke på tlf. 2427 3254 eller lasse@relevans.dk

Relevante cases med enestående resultater:

Case om Katrine Septimius
Udefra-ind fokus og adfærdspsykologiske greb giver Katrine Septimius en skarp profil
Test-dig-selv genererer leads ›
Case om at skabe leads
Datadrevet marketing af Electrolux’ professionelle vaskemaskiner skaber leads
Se digitale medier i samspil ›
Case om vækst via enews og facebook
E-news og Facebook annoncer til tidligere kunder skaber vækst for Valizo
Sådan brugte vi Facebook ›