For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Relevans har udviklet Innovationsportal for KU Sund

KU’s Innovationsportal samler 7 sites og sikrer fokus og relevans

Hvordan sikrer man, at de mange forskellige interessenter, der søger information på de forskellige innovationsites, oplever, at de hver i sær er i centrum?

Man vender tingene på hovedet og skaber en portal, som er udformet, så brugernes behov for viden og information er i centrum. Det betyder mange indgange og indfaldsvinkler. Og dermed kan brugerne nemt orientere sig og hurtigt dykke ned i præcis det område, der er relevant. Det er idéen bag KU’s portal SUNDHEDSINNOVATION.

Webportal skal rumme mange indfaldsvinkler

Innovationsportalen bringer brugeren i centrum. Vi har valgt en arkitektur med interaktivitet i form af mange tilgange – som blog, kalender og nyheder, der er bygget over brugernes egne feeds. Dette sikrer, at brugere og besøgende oplever relevans og nærhed uanset, hvor på sitet de er.

Raheel Raja, seniorrådgiver hos KU Sund siger:

“Relevans har med deres løsning løftet den samlede kommunikation for innovationsområdet til et nyt og højere niveau. Med den nye webportal, som er optimeret til mobil, tablet og PC, binder Det Sundhedsfaglige Fakultet nu de mange idéer og innovative vinkler sammen. Og dermed bliver innovationsportalen det naturlige omdrejningspunkt for udvikling indenfor sundhedsvæsenet. Relevans’ evne til hurtigt og præcis at forstå vores komplekse verden har været helt afgørende for, at vi er nået hurtigt i mål med projektet.”
Relevans har udviklet Innovationssite for KU Sund

Vil du vide mere?

Hvis du vil have et bud på, hvordan din kommunikation kan gøres endnu skarpere og relevant – eller hvis du vil høre mere om processen i forbindelse med udvikling af Sundhedsinnovation.nu, så kontakt Lasse Hinke på 24 27 32 54 eller e-mail lasse@relevans.dk.

Se flere cases