For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Seminar: Leadgenerering – sådan finder du de rigtige leads hurtigt og effektivt!

Seminaret om Leadgenerering handler om, hvordan du effektivt tiltrækker og fastholder de rigtige leads. Relevans’ koncept for leadgenerering giver dig blandt andet mulighed for at følge dine leads og konvertere dem til kunder, præcis når de er klar.

Hvem henvender seminaret sig til?
Seminaret er for CMO’er og marketingchefer, som gennem en effektiv model for leadgenerering ønsker at øge effekten af deres marketingaktiviteter.

Fra lead til kunde hurtigt og effektivt
Med Relevans konceptet for leadgenerering skaber du varme leads og et bedre grundlag for at konvertere dem til kunder. På seminaret viser vi, hvordan du ved hjælp af Leadkonceptet får konkret og værdifuld viden om dine kundeemner. Og vi viser, hvordan du får permissions og mødeaftaler med dine varme kundeemner her og nu.

Cases fra både B-t-B og B-t-C
Lasse Hinke demonstrerer med cases og eksempler fra det virkelige liv, hvordan Relevans’ model for leadgenerering har skabt værdifulde kunder for danske B-t-B virksomheder.

På seminaret får du:

  • En gennemgang af Relevans’ model for leadgenerering – og hvordan de varme leads omsættes til kunder
  • Cases og eksempler på anvendelse i praksis
  • En demonstration af, hvordan du med en effektiv model for leadgenerering kan sikre dig et konstant flow af varme leads – og dermed øget ROI på dine aktiviteter

Seminaret afholdes hos Relevans på Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg.

OBS. Begrænset antal pladser: Tilmeld dig nu ved brug af formularen.


Seminar: Leadgenerering – sådan finder du de rigtige leads hurtigt og effektivt!


For alle vores seminarer gælder, at de er gratis. Vi tillader os dog at opkræve et no-show gebyr på 500 kr., hvis ikke vi har dit afbud senest 24 timer før seminaret!

Når du tilmelder dig vores seminarer, siger du samtidig ja tak til at modtage e-mails fra Relevans med indsigt, cases, tips og anden inspiration om markedsføring og kommunikation. Du vil til enhver tid kunne framelde dig fremtidige e-mails.