For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Gratis seminar: Intelligent Marketing – øget loyalitet og ROI via adfærds- og transaktionsdata!

Intelligent Marketing handler om at bruge adfærds- og transaktionsdata intelligent. Det giver dig blandt andet mulighed for at forecaste effekten af dine marketingaktiviteter. På baggrund af data bygger vi modeller, som giver dig indsigt og viden om, hvor du bedst anvender dine ressourcer og dermed opnår den størst mulige ROI.

Hvem henvender seminaret sig til?
Seminaret er for CMO’er og marketingchefer, som ønsker at øge effekten af deres marketingaktiviteter.

Intelligent Marketing – øget loyalitet og ROI
Intelligent Marketing skaber bedre kunderelationer og dermed øget loyalitet og ROI. Du kan hurtigt og effektivt afsløre ændringer i den enkelte kundes adfærd og dermed øge kryds-/mersalg og reducere kundeafgang. Og du kan udnytte data til at fastholde og udvikle dine kunder.

På seminaret viser vi, hvordan du ved hjælp af bl.a. RFM-modellen kan analysere og tolke dine kunders købshistorik. Sammenholdt med adfærdsdata på website, e-news og web-shop omsættes denne viden til en solid Predictive Marketing Model.

Cases fra både B-t-B og B-t-C
Lasse Hinke demonstrerer med cases og eksempler fra det virkelige liv, hvordan modellen har skabt mere værdifulde kunder for danske B-t-C og B-t-B virksomheder. Både virksomheder, som arbejder med kundeklubber og virksomheder, som ikke gør.

På seminaret får du:

  • En gennemgang af RFM-modellen – og hvordan data omsættes til en solid Predictive Marketing Model
  • Cases og eksempler på anvendelse i praksis. B-t-B og B-t-C
  • En demonstration af, hvordan du kan automatisere dine kommunikationsspor og dermed skabe meromsætning og øget ROI

Seminaret afholdes hos Relevans på Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C.


Seminar: Intelligent Marketing – øget loyalitet og ROI via adfærds- og transaktionsdata!


For alle vores seminarer gælder, at de er gratis. Vi tillader os dog at opkræve et no-show gebyr på 500 kr., hvis ikke vi har dit afbud senest 24 timer før seminaret!

Når du tilmelder dig vores seminarer, siger du samtidig ja tak til at modtage e-mails fra Relevans med indsigt, cases, tips og anden inspiration om markedsføring og kommunikation. Du vil til enhver tid kunne framelde dig fremtidige e-mails.