For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Leadgenerering – sådan finder du de rigtige leads hurtigt og effektivt!

Leadgenerering handler om hurtigt og præcist at finde de rigtige kundeemner og konvertere dem til kunder. Det handler om via relevant content at tiltrække de kundeemner, der er i en søgefase. Og herefter via intelligente nurturingflows at fastholde deres interesse hele vejen igennem processen, så de vælger dig, når de er klar til at købe. 

Effektiv B2B leadgenerering giver dig flere varme leads

Med Relevans B2B leadgenerering får du sat din leadproces i system. Relevans Leadmodel er bygget op omkring de klassiske trin i salgstragten og udrulles i en integreret proces, hvor marketing og salg går hånd i hånd hele vejen igennem processen. Lige fra de ukendte kundeemner tiltrækkes, via et struktureret nurturing flow, hvor navngivne kundeemner bearbejdes og overvåges, til det enkelte kundeemne er klar til at købe af dig. På den måde får du en B2B leadgenerering, der giver dig flere varme B2B leads.

B2B leadgenerering giver sælgeren ro til at koncentrere sig om de varme leads

Relevans’ model for leadgenerering forlænger dine sælgeres indsats, så dine kundeemner oplever, at sælgeren er tilstede med relevant viden og information på de rigtige tidspunkter i processen. Vel at mærke uden at sælgeren skal bruge tid på det! På den måde kan han koncentrere sig om at gøre det, han er bedst til – nemlig at lukke de varme kundeemner, når de er klar til at købe.

Du er velkommen til at tage en uforpligtende snak med Lasse Hinke omkring din leadproces. Kontakt Lasse på tlf. 2427 3254 eller lasse@relevans.dk

Relevante cases med enestående resultater:

Case om leadgenerering
Sådan får Bluegarden varme leads blandt CFO’er
Se case med flow og forklaringer ›
Leadgenerering: Case om datadrevet marketing
Datadrevet marketing af Electrolux’ professionelle vaskemaskiner skaber leads
Derfor skabte kampagnen leads ›
Case om Siba sikringer
SIBA Sikringer: Nu kommer kundeemnerne af sig selv!
Se leadkampagnen her ›