For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Kommunikationsplatform og design

Står du med et nyt firma, der har brug for en visuel identitet – eller trænger dit brand til en make-over? Uanset hvad skal din kommunikationsplatform være på plads!

Inden vi går i gang med det kreative udviklingsarbejde for dig, skal vi være enige om fundamentet og din kommunikationsplatform skal være på plads: Hvilken plads skal dit brand have i målgruppens bevidsthed? Hvilke værdier vil du stå for? Hvilket udbytte får dine kunder af at vælge dig frem for konkurrenterne? Hvilken tone-of-voice ønsker du? Etc.

Med kommunikationsplatformen som rettesnor og adfærdspsykologisk indsigt udarbejder vi et oplæg til grafisk design og eventuelt pay-off og eksempler på tekst for at illustrere tone-of-voice. Når du er tilfreds med oplægget, kan vi rulle dit nye koncept ud over hele paletten med grafiske elementer, foto, illustrationer, video og tekst.

Du kan læse mere om branding og visuel identitet her

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med kommunikationsplatform og design, så kontakt Morten Lorentzen på tlf. på 33 26 71 52 eller på morten@relevans.dk

Relevante cases med enestående resultater:

Kommunikationskoncept for Gyldendal
Nyt kommunikationskoncept til Gyldendal Uddannelse
Se konceptets tre fokuspunkter ›
Ample kom godt fra start
Start-up firmaet Ample fik nyt logo og visuel identitet
Sådan kom Ample godt fra start ›
Case om Idényt e-mail marketing
Idényt puster liv i gamle kunder med nyt e-mail marketing koncept
Se 3 grunde til, at det virker ›