For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Relevans er vores navn og vores mantra

Velkommen til et reklamebureau, hvor det centrale i den kommunikation, vi udvikler for vores kunder, er relevans. Uanset form, indhold og medievalg handler det om at sikre relevans set med din målgruppes øjne. Budskaber og argumenter skal flugte med din målgruppes valgkriterier. Og den måde du fortæller historien på, skal skabe præference og dermed resultater. Relevans holder til på Frederiksberg. Bureauet har været Gazellevinder flere gange og er HubSpot Certified Agency Partner.

Relevans er et full circle reklamebureau. Det betyder, at du kan få strategisk rådgivning og kreativ kommunikation til at understøtte din virksomheds forretningsmæssige mål inden for tre centrale marketingområder:

Se hvad du kan få hjælp til ›

Adfærdsdesign og adfærdspsykologisk indsigt

Uanset hvilke opgaver og medier vi arbejder på, bruger vi altid vores viden om adfærdsdesign adfærdspsykologi til at sikre, at du opnår de bedste resultater. For mennesker træffer nemlig ikke rationelle og logiske beslutninger. Hverken privat eller på jobbet.

Køb bogen Adfærdspsykologi i markedsføringen ›

Vil du have del i vores viden?

Vi ved meget om markedsføring og kommunikation. Og vi deler gerne vores viden med dig. Du er altid velkommen til at deltage i Relevans’ gratis på-vej-hjem-seminarer om nye trends og værktøjer. 1-2 gange om måneden har du mulighed for at få Relevans’ nyhedsbrev med artikler, cases og andet, der kan inspirere dig.

Se hvilke seminarer du kan deltage i her

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her ›

Vil du have et tilbud på en opgave? Ring til os på 3325 8282 – eller skriv hvad det handler om her