For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

Dialogbaseret lead generering

Dialogbaseret lead generering: Sådan får Visma Bluegarden kontakt til CFO’er og andre relevante beslutningstagere

Med dialogbaseret lead generering åbnes døren til vanskelige målgrupper. Det er en kendt sag, at jo højere man søger op i en organisation, jo sværere er det at få beslutningstagerne i tale. Og selv om man som Visama Bluegarden er markedsleder og sidder med de absolut bedste produkter og løsninger, når det handler om løn- og HR, er det ikke en selvfølge at få taletid hos CFO’er og løn- og HR-ansvarlige. Men Relevans har sammen med Visama Bluegarden bevist, at det kan lade sig gøre med et velorkestreret og gennemtænkt dialogkoncept. Ikke blot lykkedes at ramme de rigtige personer med relevante budskaber. Både svarprocenter og kvaliteten af svarene ligger væsentligt over det forventede.

Relevant brug af adfærdspsykologi

Brina Vinge, som er projektansvarlig hos Visma Bluegarden fortæller:

– Opgaven var klar: Find de rigtige beslutningstagere i organisationerne, få mindst 10% til at reagere og få e-mail permissions på mindst 40% af disse. Resultaterne taler deres eget tydelige sprog. Med mere end 15% svar, høj kvalitet i de afgivne svar og e-mail permission fra mere end 95% leverer projektet langt over det forventede.

Dialogkonceptet bygger på indsigt i og forståelse af CFO’ernes adfærd. Og så naturligvis relevant brug af adfærdspsykologi. Med de rigtige budskaber sikrer vi på én gang stopeffekt og involvering.

Brina Vinge fortsætter:

– Relevans har evnen til at stille skarpt på opgaven – og finjusterer indtil resultaterne er der. Det gør, at vi føler os i trygge hænder hele vejen igennem processen. Samtidig har de hele tiden fokus på vores mål – både de kortsigtede og de mere langsigtede. Det betyder en langsigtet og effektiv bearbejdning, der løbende sikrer varme leads til vores Business Advisors.

Vil du videre mere om hvordan du får varme leads, så klik her.

Vil du også bruge adfærdspsykologi, der øger effekten i markedsføringen, så ring til Morten3326 7152 eller skriv til morten@relevans.dk.

Se flere cases