For os er det alt afgørende, at content og kontekst er relevant.
Derfor hedder vores bureau Relevans. Og derfor skaber vi resultater for vores kunder.

4 x gange så mange permissions på lunge.dk

Adfærdspsykologi giver 4 x gange så mange permissions

Adfærdspsykologi spiller en væsentlig rolle i forbindelse med vores arbejde for Lungeforeningen. Målet er klart. Vi skal skaffe flere bidragydere og medlemmer. Men som hos alle sygdomsbekæmpende organisationer, er det en proces med flere steps. Så for at nå i mål arbejder vi med en relationsstige, som anerkender de potentielle medlemmer på det trin, de befinder sig, og leder dem videre frem mod at blive betalende medlemmer.

Første trin på relationsstigen –  indsamling af permissions

Her spiller hjemmesiden en væsentlig rolle som generator af e-mailpermissions. For netop hjemmesiden er det naturlige sted at søge efter råd og vejledning, når man har problemer med vejrtrækningen. Og netop derfor er det vigtigt at sikre en permission fra så mange besøgende som muligt.

Vi har sat tal på effekten

Adfærdspsykologi gør en forskel her. I forbindelse med indsamling af permissionslunge.dk har vi testet de traditionelle sleeknote permissionforms op imod de varianter, hvor vi har indarbejdet et adfærds­psykologisk tankesæt. Resultatet taler for sig selv: 4 gange så mange permissions med de varianter, hvor vi anvender adfærdspsykologi.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få flere permissions – eller hvordan du opbygger en solid relationsstige med de rigtige trin, så kontakt Lasse Hinke24 27 32 54 eller e-mail lasse@relevans.dk.

Se flere cases